MØBLER TERRASSE TRÆGULVE OM OS    21 84 25 05

Trægulv

Trægulve er det ultimative gulv i huset. Træ har altid været det foretrukne materiale til gulv og ligegyldigt hvor mange andre materialer der gennem tiden har været fremme, er det altid træet der er kommet tilbage.

Lamelparket:
Gulvet er opbygget af en kærne af træ med en synlig topfiner på typisk 3-4 mm. Du får et flot ensartet gulv til en god pris. Lamelparket kan ligges på beton og spånplade, og er et godt "gør det selv" gulv. Det foretrukne gulv i nybyggeri.

Lamelplank:
Samme opbygning som lamelparket, men med brede og lange planker så det færdige gulv ligner et massiv plankegulv. Et dyrere gulv end lamelparket, derfor ofte kun valgt i de mest brugte rum i huset, stue/køkkenalrum.

Massiv trægulv:
Det "rigtige" gulv. Alle gamle huse er født med massive trægulve og det er ofte her man bruger massiv planker til renovering. I nye huse er det som regel på 1. sal det bruges, da det kræver bjælkelag eller undergulv i spånplade.

Skibsplank:
Det ultimative gulv. Er du til et gulv ud over det sædvanlige er Skibsplank sagen.
Skibsplank er et massiv plank, hvor der er lagt en gummifuge mellem hver planke. Skibsplank er ofte brugt på badeværelset, hvor der er skruet op for kvaliteten.
Vi fremstiller selv propper til skibsplank til eget brug samt til salg. Alle propper er ø 15 mm og i sidetræ (ikke endetræ).
Har du brug for et nyt trægulv i eller omkring Hobro, står vi klar med rådgivning og hjælp.

Sildeben:
Vi har specialiseret os i montering af sildebensgulv. Gulvet som man kender fra patriciervillaerne har vundet indpas i det moderne byggeri, og løfter byggeriet op i en højere dimension.
Gulvet klæbes direkte til underlaget og kan bruges på spånpladeunderlag og direkte på beton. Tåler gulvvarme.
Et næsten uopslidelig gulv med en fantastisk gangkonfort.

          Ny side under opbygning


KONTAKT

LUMAS
KÆRVEJ 3B
9500 HOBRO

TELEFON
21 84 25 05

E-MAIL
LUMAS@LUMAS.DK